May 23, 2011

oh tiiiiiiiiiidak! pagi pagi aku dah kene bagun. kekejaman seorang kakak kepada adik nye. tpi kejam lagi israel! haha. serius la. dy suruh aku bagun pagi teman dy pegi jogging! oh! mmg malas gyle. lagi lagi tido lmbat smalam. mood aku mmg tak betul la pagi tadi. haha. anjing pon takot tegok muke aku pagi pagi tau! oke kami round satu barisan kawasan rumah kami jer la. tk mampu nk buat satu taman. kang terlampau femes! haha. hanjing pulak tak hengat dunia banyak nye. ops! lupe! kami round dua kali aje. cukup la tu kn utk permulaan. haha. tu belum masok kalau ader anjing kejar kiteorang. kalau tak dah lima round. round terakhir terus panjat pagar rumah. halar bibik aku g kunci pintu pagar depan tu. haila sebaek la tk dikejar. kalau tk emg kurus la mcm *JARI KAK LIN.ops!!! haha. pape pon balik je dari jog aku bantai nasi goreng! haha. sedap! misi aku yg sebenar adalah ingin menembamkan diri aku. pelik kn?kn? tpi itu lah yg aku ingin kan sekarang! wakaka. gudluck too u syazanajamaludin! :D
_________________________________________________________________
hey hey korang.engt tak tak entry aku tntg [10 thing about me]. itu day one. skang nie aku nak cite pasal day two pulak.


day two begin with 10 things you love:-



  1. ofcourse ofcourse la parents yg pertama kn? syg gilak!
  2. diikuti dengan kak long , kak ngah , dik chik n the only one dik tam. :D
  3. boleh tak aku nk ckp aku syg kt tok wan aku jer. huhu. serius la aku syg dy je. dy baek sgt sgt. ;)
  4. kendian mereka mereka yang pernah mengenali aku. dari dulu sampai la yg skng. 143 :)
  5. seterus nye DSLR aku la. pergh! dulu tk syg bnde haram nie. tpi bile aku rase aku mcm dah handal gune. baru la aku tau mcm mne rase nye. lagi lagi ayah yg beli kn. ko hengat beli ngn daun kering. haha. bukan senang nk depat benda tuh.sebaek la ayah kaye kn time tu. haha.
  6. kasut nike ! walaupon tak semahal yg korang sangke kn. tpi haish. brand paling aku gyle. haha.
  7. terbaru dan terkini HP sony gua! 1st time gne duit sendiri beli. uh! sgt tk sangke.selalu ader jer yg bank beli kn. *bank PAMA.haha. serius best! game terbaru aku download angry bird.walaupon ade yg dah abis maen. aku tk kesah ponjnji dpt maen. siap tukar pswrd hp tk kasi dik tam aku usik. haha.*saye mmg kedekut oke!
  8. uh? ape lagi ea? saye tak dek pakwe la. soo saye tk syg pkwe saye. haha. 
  9. tbe tbe nk tnye. ape itu LOVE ea? dah berjuta juta huruf ko tulis baru ko nk tnye? haha.
  10. yg terakhir sekali saye sayang perkataan ini. << TAMAT >> haha.

haha.merepek kn? tpi ape kan daye. saye hanye lah insan yg lemah! wah! tbe tbe. haha. sudah la. jnji jwb tau. tak la bersawang blog nie. haha.

May 21, 2011

salam takziah kepada mangse tanah runtuh di rumah anak yatim hulu langat
semoge mereka yang tertimbus dapat diselamat kan. AMIN!
al-Fatihah
_________________________________________________________